Izrada sajta

Vaša firma zaslužuje sajt koji:


  • ima vrhunski dizajn
  • izgleda podjednako sjajno na svim uređajima
  • je optimizovan za Google i nalazi se u vrhu pretrage
  • je vidljiv preko svih modernih browsera
  • ima jasnu strukturu i lako se koristi

Kontaktirajte nas

Izrada sajtova

Izrada sajta ne obuhvata samo izgled, već i jаsnu strukturu, jednostavnu navigaciju, brzo učitavanje i još dosta elemenata koji za cilj imaju da zadrže posetiocima pažnju i olakšaju korišćenje sajta.

Izgled i celokupan prvi utisak sajta je možda i Vaša jedina šansa da ostavite dobar utisak. Međutim, čak i ako imate lep dizajn, još uvek ste dosta daleko od toga da se kupci odluče da plate baš Vaše usluge ili proizvode. Ukoliko im odmah ne bude jasno gde da kliknu i gde se šta nalazi, rešenje svojih problema će potražiti na drugom mestu. Zato je potrebno posetiocima omogućiti intuitivno okruženje koje omogućava lako snalaženje i što brže i lakše dolaženje do svih neophodnih informacija. Tek tada posetilac sajta postaje kupac.

Web dizajn

Izgled, struktura, jednostavnost u korišćenju


Web dizajn

Izgled - U Line Mediji radimo na tome da Vam obezbedimo optimalan balans između lepog izgleda i jednostavnosti u korišćenju. Sajt bi trebalo da bude podjednako i vizuelno privlačan i koristan za posetioce.

Struktura - Sajt koji izgleda dobro neće zadržati posetioce ukoliko nije funkcionalan i pregledan. Ali sajt sa profesionalnim dizajnom, bez kičastih i suvišnih detalja, sa jasnim konceptom i strukturom, itekako može.

Jednostavnost - Kako bismo posetioce preobratili u kupce fokusiramo se pri izradi sajta na brzo učitavanje, jednostavno kretanje kroz menije i jasan poziv na akciju.

Kao i u realnom svetu, želite da Vaši klijenti brzo i lako dođu do svih potrebnih informacija i da na što efikasniji način kupe Vaše proizvode i usluge. Zašto bi se na internetu bilo šta razlikovalo?

Mobile ready

Responzivni dizajn


U svetu je prisutan rastući trend korišćenja mobilnih telefona i tableta za pristup internetu. Ukoliko želite da ostavite utisak kao neko ko brine o potrebama svojih posetilaca, danas Vaše web stranice jednostavno moraju biti prilagođene ekranima mobilnih uređaja.

Morgan Stanley, jedna od najvećih finansijskih korporacija na svetu, još 2010. godine je predvidela da će broj korisnika mobilnih telefona kroz 5 godina uveliko nadmašiti broj korisnika desktop računara.

Kako se njihova prognoza ostvarila čak godinu dana ranije, postalo je jasno da je prilagođavanje stranica novim trendovima imperativ. Ovo je postalo preveliko tržište da bismo ga zanemarili.

Optimizacija za ekrane mobilnih uredjaja

Mi Vam nudimo izradu sajta koji je potpuno funkcionalan i prilagođen ekranima različitih mobilnih uređaja.

Cena izrade sajta

Želite li blog, prezentaciju za firmu ili online prodavnicu?


Web dizajn

Prezentacija za firmu - Jednostavan sajt koji ima za cilj da Vašu firmu predstavi ljudima na internetu. Drugim rečima, ovo je Vaša online vizit karta.

Cena se kreće u proseku oko 200€, ali može biti niža ili viša u skladu sa Vašim zahtevima.

Online prodavnica - Izrada online prodavnice je imperativ ukoliko želite da ponudite svoje proizvode na internetu.

Cena izrade se kreće od 400€ pa na dalje, u zavisnosti od kompleksnosti zahteva korisnika.

Cene sajtova koje smo naveli su okvirne!

Svaki klijent je drugačiji i ima posebne zahteve.

Javite nam se kako bismo zajedno definisali Vaše zahteve i precizirali cenu.

Kontakt